Nota de premsa octubre 2013

copy-aulalogo1-e1381699377576.jpg

L’AULA D’EXTENSIÓ UNIVERSITÀRIA DE CERDANYOLA DEL VALLÈS OBRE EL CURS AMB LA PERIODISTA MÒNICA TERRIBAS

 

El proper dimecres 9 d’octubre, a les 18 hores, l’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès farà la sessió inaugural del curs 2013-2014 a la Sala d’Actes del Museu d’Art de Cerdanyola-Can Domènech. En primer lloc hi haurà l’acte d’obertura del curs amb representants de l’alcaldia, la UAB, AFOPA i l’Aula. A continuació, s’efectuarà la primera conferència del curs, “La construcció de l’imaginari col·lectiu i els mitjans de comunicació”, a càrrec de la periodista Mònica Terribas, actualment directora d’Els Matins de Catalunya Ràdio, exdirectora de TV3 (2008-2012) i exconsellera delegada i editora del diari ARA (2012-2013)

Un programa variat per al primer trimestre

 L’Aula d’Extensió Universitària de Cerdanyola del Vallès és una associació sociocultural independent, sense afany de lucre, que vol difondre la cultura de nivell universitari entre els majors de 55 anys, mitjançant sessions acadèmiques i visites culturals. Aquest ja serà el seu cinquè curs d’activitats, amb la participació de 170 associats.

La programació que completarà el darrer trimestre de 2013 consta de les següents conferències: I es va construir el monestir de Ripoll, de Gemma Puigvert (23 d’octubre), Harold Lloyd, una icona del cinema mut, d’Albert Beorlegui (6 de novembre), Cent anys de Carmen Amaya, una catalana universal, de Lluís Cabrera i Àngel Custodio (20 de novembre), Com afecten els estereotips i els rumors a la convivència ciutadana. Propostes d’acció, de Rafel Crespo (4 de desembre), i Si n’era o n’era Sinera, d’Ignasi Roda i l’Equip de Poesia (18 de desembre). El programa també inclou la Visita al Monestir de Ripoll, l’Escriptorium, el nucli antic i la Farga Palau, que es farà durant tot el dia del dimarts 29 d’octubre.

L’Aula de Cerdanyola del Vallès està vinculada a la Universitat Autònoma de Barcelona, que vetlla pels seus continguts, i està adherida a AFOPA, Agrupació d’Aules de Formació Permanent per a la Gent Gran de Catalunya, a més de comptar amb el suport de la Subdirecció General d’Universitats de la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

Mòbil: 676.198644 aula.cerdanyola@gmail.com  www.aula.cerdanyola.net